21 مرداد 1403
/
249 بازدید
راهنمای خرید گوشی گیمینگ (معرفی بهترین گوشی‌های گیمینگ تابستان ۱۴۰۳)
راهنمای خرید گوشی گیمینگ (معرفی بهترین گوشی‌های گیمینگ تابستان 1403)

فهرست مطالب

در میانه‌ی یک تابستان داغ هستیم و یکی از سرگرمی‌های این فصل انجام بازی‌های کامپیوتری است. اگر شما هم قصد دارید این روزها کمی به بازی کردن با گوشی مشغول شوید و یا از بازی‌خورهای موبایلی حرفه‌ای هستید و می‌خواهید یک گوشی همه‌چیزتمام گیمینگ داشته باشید،

این مقاله از بانی مگ برای شماست! ما در این مقاله به راهنمای خرید گوشی گیمینگ می‌پردازیم و با بررسی سخت‌افزارهای مختلف و نقش آن‌ها در داشتن تجربه‌ی گیمینگ بهتر، شما را به سمت انتخابی مناسب هدایت می‌کنیم. همچنین در انتهای مقاله نیز گوشی‌های مختلفی برای گیمینگ در بازه‌های قیمتی متفاوت پیشنهاد شده است. پس تا انتها با ما همراه باشید.

راهنمای خرید گوشی گیمینگ

بازی‌های موبایل روزبه‌روز در حال پیشرفته‌تر شدن هستند و این مسئله باعث سنگین‌تر شدن آن‌ها می‌شود که برای اجرا، نیاز به سخت‌افزاری قوی‌تر نیز خواهند داشت. ما در ابتدا، اثر سخت‌افزارهای مختلف در اجرای هر چه‌بهتر بازی‌ها را بررسی می‌کنیم و سپس با توجه به تنوع قیمت گوشی موبایل، در بازه‌های مختلف پیشنهاد‌هایی را برای خرید به شما خواهیم داد.

 مهم‌ترین مشخصات یک گوشی گیمینگ خوب کدم‌اند؟

سخت‌افزارهای مختلفی در اجرای هر چه بهتر بازی‌ها تأثیرگذار خواهند بود؛ مانند پردازنده و رم، نمایشگر، حافظه‌ی داخلی و حتی اسپیکر. در ادامه بررسی می‌کنیم که هر یک از این اجزا چه تأثیری بر روی اجرای بهتر و روان‌تر بازی‌ها خواهند داشت.

پردازنده و رم

پردازنده اولین قسمتی است که در هنگام خرید گوشی گیمینگ باید به آن توجه کرد. معمولاً پردازنده‌ها دارای دودسته هسته هستند؛ یک دسته هسته برای انجام کارهای سبک‌تر هستند که فرکانس کاری پایین‌تری دارند و دسته‌ی دیگر هسته‌های عملکردی هستند که فرکانس کاری بالاتری داشته و هنگام انجام کارهای سنگین وارد مدار پردازشی می‌شوند.

این ترکیب‌ هسته‌ها می‌تواند ۴+۴ و یا ۶+۲ باشد. بهترین گوشی گیمینگ از یک پردازنده‌ی قوی بهره می‌گیرد که دارای هسته‌های پردازشی عملکردی قوی‌تری است. در کنار پردازنده، پردازنده‌ی گرافیکی نیز بخش مهم دیگری است که در هنگام انتخاب گوشی گیمینگ مناسب، باید به آن توجه داشت.

پردازنده و رم

رم یا همان حافظه‌ی پردازشی نیز از دیگر سخت‌افزارهای مهم برای خرید گوشی گیمینگ است. رم بالاتر با سرعت پردازش بیشتر برابر است و این مهم برای اجرای روان‌تر و سریع‌تر بازی‌ها بسیار مهم است. یک گوشی گیمینگ خوب از حداقل ۸ یا ۱۲ گیگابایت رم برخوردار است.

نمایشگر

پس از پردازنده، در راهنمای خرید گوشی برای بازی باید به نمایشگر نیز اشاره کنیم. اگر می‌خواهیم تجربه‌ی گیمینگ لذت‌بخشی داشته باشیم، باید گوشی موردنظر یک نمایشگر درست‌وحسابی داشته باشد. اندازه‌ی بزرگ‌تر و رزولوشن بیشتر نمایشگر باعث می‌شود تا جزییات بیشتری را ببینیم؛ نرخ نوسازی بالاتر مانند ۹۰، ۱۲۰ یا حتی ۱۴۴ هرتزی می‌تواند بازی‌ها را بدون گیر زدن و روان‌تر اجرا کند. همچنین استفاده از پنل‌هایی مانند امولد در قیاس با IPS باعث می‌شود تا زاویه‌ی دید بزرگ‌تری داشته باشیم. بیشینه‌ی روشنایی نمایشگر نیز می‌تواند گیمینگ در فضاهای باز و پرنور را ساده‌تر کند.

باتری

باتری از دیگر سخت‌افزارهایی است که در هنگام انتخاب گوشی گیمینگ مناسب باید به آن اهمیت ویژه‌ای داد. مهم نیست که قدرت سخت‌افزاری گوشی در چه اندازه‌ای باشد؛ لازمه‌ی کارکرد این قطعات برخورداری از یک باتری بزرگ و قوی است تا بتواند انرژی موردنیاز این قطعات را تأمین کند. البته این روزها اکثر گوشی‌ها از باتری‌های لیتیوم-پلیمری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی استفاده می‌کنند که می‌توان ساعت‌های زیادی را به بازی کردن با آن‌ها مشغول شد. پس باید به این سخت‌افزار نیز توجه ویژه‌ای داشت تا با ساعت‌های زیاد بازی و تحت‌فشار قرار گرفتن، به‌سرعت دچار استهلاک نشود و مجبور به خرید باتری گوشی جانبی نشوید.

سیستم خنک‌کننده

سیستم خنک‌کننده

سیستم خنک‌کننده نیز از بخش‌های دیگری است که برای خرید بهترین گوشی گیمینگ باید به آن توجه کرد. البته نمی‌توان از گوشی‌های اقتصادی و یا میان رده انتظار خنک‌کننده‌های مایع و یا خنک‌کننده‌های خارجی را داشت؛ اما در گوشی‌های قاتل پرچم‌دار و پرچم‌دار چنین فناوری‌هایی دیده می‌شود؛ برای مثال اگر قصد خرید گوشی شیائومی را برای گیمینگ داشته باشید، مدل‌هایی همچون Poco X6 Pro از خنک‌کننده‌ی محفظه‌ی بخار برخوردارند. بهره‌مندی از یک خنک‌کننده باعث می‌شود تا دمای پردازنده پایین بیاید و عملکرد گوشی بالاتر برود که درنتیجه اجرای روان‌تر و بهتری از بازی‌ها را به ارمغان می‌آورد.

حافظه داخلی و خارجی

حافظه‌ی داخلی نیز ازجمله سخت‌افزارهایی است که برای یک تجربه‌ی گیمینگ دل‌نشین بسیار اهمیت دارد. با توجه به سنگین‌تر شدن روزبه‌روز بازی‌ها و بالا رفتن حجم آن‌ها، برای نصب‌شان به فضای ذخیره‌سازی بالاتری احتیاج دارید و گوشی موردنظر باید حداقل ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایت حافظه‌ی داخلی داشته باشد و برای فراخوانی و اجرای سریع‌تر، لازم است تا فناوری به‌کاررفته در حافظه حداقل از نوع UFS 3.1 و یا UFS 4.0 باشد؛ که اگر قصد خرید گوشی سامسونگ را داشته باشید،

بیشتر گوشی‌های این شرکت از چنین استانداردهایی پشتیبانی می‌کنند. لازم است که بگوییم اگر می‌خواهید تجربه‌ی لذت‌بخش‌تری از بازی با گوشی داشته باشید، بهتر است که قید استفاده از کارت حافظه‌ی خارجی را بزنید؛ چراکه عموماً این کارت‌ها سرعت خواندن و نوشتن بالایی ندارند و از استاندارد ضعیف‌تری نسبت به حافظه‌ی داخلی برخوردارند. افزون بر این، بخشی از قدرت پردازشی را نیز درگیر خود می‌کنند که باعث کندتر شدن گوشی هنگام اجرای بازی‌ها می‌شود.

اسپیکر

اگر قصد خرید لوازم جانبی موبایل مانند هدفون و ایرپاد را ندارید یا دوست دارید گاهی با صدای خود گوشی به بازی کردن بپردازید، داشتن یک اسپیکر قوی نیز برای گوشی گیمینگ اهمیت پیدا می‌کند.

برخورداری از اسپیکرهای استریو و دوگانه باعث می‌شود تا صدای تمیزتر و رساتری هنگام بازی کردن داشته باشید. خوشبختانه بیشتر گوشی‌های میان‌رده نیز از اسپیکرهای استریو بهره می‌برند و این مورد دیگر فقط به پرچم‌داران محدود نمی‌شود.

انتخاب بهترین گوشی گیمینگ در انواع بازه‌های قیمتی

پس‌ازآن که با انواع سخت‌افزارها و عوامل تأثیرگذار روی تجربه‌ی گیمینگ آشنا شدیم، حالا می‌توانیم با چشمی بازتر به انتخاب گوشی مدنظر خود بپردازیم. در راهنمای خرید گوشی گیمینگ قصد داریم تا ۵ مدل از بهترین مدل‌های بازار را در بازه‌های قیمتی مختلف به شما معرفی کنیم.

بهترین گوشی گیمینگ تا ۸ میلیون تومان

بهترین گوشی گیمینگ تا 8 میلیون تومان

انتخاب یک گوشی گیمینگ با قیمت اقتصادی، کار بسیار دشواری است؛ اما سامسونگ شما را ناامید نمی‌کند. گوشی Galaxy A15 یکی از همین گوشی‌هاست که با پردازنده‌ی مناسب، ۱۲۸ گیگ حافظه‌ی داخلی و ۶ گیگ رم توان اجرای بیشتر بازی‌های سنگین را با تنظیمات گرافیکی معمولی دارد.

نمایشگر این گوشی از نوع سوپر امولد با رزولوشن ۱۰۸۰×۲۳۴۰پیکسل است و با نرخ نوسازی ۹۰ هرتزی و روشنایی ۸۰۰ نیتی، تصاویر بسیار باکیفیت و روانی را به شما نمایش می‌دهد. باتری ۵۰۰ میلی‌آمپر ساعتی نیز به شما کمک می‌کند تا برای چندین ساعت با خیال راحت به بازی کردن مشغول شوید. نسخه‌ی ۱۲۸/۶ گیگابایتی این گوشی را می‌توانید با قیمتی در حدود ۸ میلیون تومان تهیه کنید.

مشخصات گوشی Galaxy A15
تراشه MediaTek Helio G99
پردازنده‌ی گرافیکی Mali-G57 MC2
رم ۴ / ۶ / ۸  گیگابایت
حافظه‌ی داخلی ۱۲۸ / ۲۵۶  گیگابایت
امکان افزایش حافظه با کارت حافظه دارد / جایگاه مشترک با سیم‌کارت دوم
اندازه‌ی نمایشگر ۶٫۵ اینچ
نوع پنل نمایشگر Super AMOLED
رزولوشون نمایشگر ۲۳۴۰×۱۰۸۰ پیکسل
نرخ نوسازی نمایشگر ۹۰ هرتز
بیشینه‌ی روشنایی نمایشگر ۸۰۰ نیت
ماژول دوربین پشتی سنسور اصلی ۵۰ مگاپیکسل / ۱۰۸۰p@30fps
سنسور ۵ مگاپیکسل فوق عریض
سنسور ۲ مگاپیکسل ماکرو
دوربین سلفی ۱۳ مگاپیکسل / ۱۰۸۰p@30fps
ظرفیت و نوع باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعت / لیتیم-پلیمری
بیشینه‌ی توان شارژ ۲۵ وات
شارژر درون جعبه ندارد
نسخه‌ی سیستم عامل و رابط کاربری اندروید ۱۴ / One UI 6.0

بهترین گوشی گیمینگ تا ۱۵ میلیون تومان

بهترین گوشی گیمینگ تا 15 میلیون تومان

در بین گوشی‌های میان‌رده‌ی شیائومی، حتماً تاکنون نام سری پوکو به گوشتان خورده است. این سری از گوشی‌ها در کنار داشتن قیمت مناسب، سخت‌افزار فوق‌العاده‌ای دارد و قدرت پردازشی بالایی را در اختیار کاربر می‌گذارد.

Poco M6 Pro یکی از همین گوشی‌هاست که با پردازنده‌ی قدرتمند Helio G99 Ultra، ۸ یا ۱۲ گیگابایت رم، ۲۵۶ یا ۵۱۲ گیگابایت حافظه‌ی داخلی و باتری بزرگ ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی لیتیم-پلیمری، توان اجرای سنگین‌ترین بازی‌ها را نیز دارد. نمایشگر این گوشی نیز ۶٫۶۷ اینچی است و با رزولوشن Full HD+، نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی و بیشینه‌ی روشنایی ۱۳۰۰ نیتی، دغدغه‌ی شما را برای داشتن تصاویر روان و باکیفیت به‌طور کامل برطرف می‌کند.

مشخصات گوشی Poco M6 Pro
تراشه MediaTek Helio G99 Ultra
پردازنده‌ی گرافیکی Mali-G57 MC2
رم ۸ / ۱۲  گیگابایت
حافظه‌ی داخلی ۲۵۶ / ۵۱۲  گیگابایت
امکان افزایش حافظه با کارت حافظه دارد / جایگاه مشترک با سیم‌کارت دوم
اندازه‌ی نمایشگر ۶٫۶۷ اینچ
نوع پنل نمایشگر AMOLED
رزولوشون نمایشگر ۲۴۰۰×۱۰۸۰ پیکسل
نرخ نوسازی نمایشگر ۱۲۰ هرتز
بیشینه‌ی روشنایی نمایشگر ۱۳۰۰ نیت
ماژول دوربین پشتی سنسور اصلی ۶۴ مگاپیکسل / ۱۰۸۰p@60fps
سنسور ۸ مگاپیکسلی فوق عریض
سنسور ۲ مگاپیکسلی ماکرو
دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسل / ۱۰۸۰p@60fps
ظرفیت و نوع باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعت / لیتیم-پلیمری
بیشینه‌ی توان شارژ ۶۷ وات
شارژر درون جعبه دارد
نسخه‌ی سیستم عامل و رابط کاربری اندروید ۱۳ / MIUI 14

بهترین گوشی گیمینگ تا ۲۰ میلیون تومان

بهترین گوشی گیمینگ تا 20 میلیون تومان

گوشی‌های سری پوکو به اندازه‌‌ای خوب هستند و از سخت‌افزار قوی برخوردارند که انتخاب ما برای بهترین گوشی گیمینگ تا ۲۰ میلیون تومان نیز یکی از گوشی‌های همین سری است. Poco X6 Pro با ترکیب تراشه‌ی Dimensity 8300 Ultra با ۸ یا ۱۲ گیگابایت رم و استفاده از ۲۵۶ یا ۵۱۲ گیگابایت حافظه‌ی داخلی، به غولی در بین گوشی‌های میان‌رده بدل شده و بسیاری از آن به‌عنوان یکی از بهترین گوشی‌های گیمینگ یاد می‌کنند.

باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی با توان شارژ ۶۷ واتی، نمایشگر امولد ۱۲۰ هرتزی با روشنایی ۱۸۰۰ نیت و بهره‌گیری از اندروید ۱۴ با جدیدترین رابط کاربری شیائومی از دیگر ویژگی‌های این میان‌رده‌ی گیمینگ جذاب است.

مشخصات گوشی Poco X6 Pro
تراشه MediaTek Dimensity 8300 Ultra
پردازنده‌ی گرافیکی Mali-G615 MC6
رم ۸ / ۱۲  گیگابایت
حافظه‌ی داخلی ۲۵۶ / ۵۱۲  گیگابایت
امکان افزایش حافظه با کارت حافظه ندارد
اندازه‌ی نمایشگر ۶٫۶۷ اینچ
نوع پنل نمایشگر AMOLED
رزولوشون نمایشگر ۲۷۱۲×۱۲۲۰ پیکسل
نرخ نوسازی نمایشگر ۱۲۰ هرتز
بیشینه‌ی روشنایی نمایشگر ۱۸۰۰ نیت
ماژول دوربین پشتی سنسور اصلی ۶۴ مگاپیکسل / ۴K@30fps
سنسور ۸ مگاپیکسلی فوق عریض
سنسور ۲ مگاپیکسلی ماکرو
دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسل / ۱۰۸۰p@60fps
ظرفیت و نوع باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعت / لیتیم-پلیمری
بیشینه‌ی توان شارژ ۶۷ وات
شارژر درون جعبه دارد
نسخه‌ی سیستم عامل و رابط کاربری اندروید ۱۴ / HyperOS

بهترین گوشی گیمینگ تا ۲۵ میلیون تومان

بهترین گوشی گیمینگ تا 25 میلیون تومان

سامسونگ با معرفی سری A5x غوغایی در میان گوشی‌های میان‌رده به راه انداخت و هرساله نیز ویژگی‌های جذاب‌تری را به آن اضافه می‌کند. گوشی Galaxy A55 جدیدترین مدل از این سری گوشی‌هاست و به چنان تکاملی رسیده که می‌توان آن را بهترین گوشی گیمینگ میان‌رده‌ی بازار دانست.

این گوشی از تراشه‌ی اختصاصی سامسونگ یعنی اگزینوس ۱۴۸۰ استفاده می‌کند و دارای ۸ گیگابایت رم و ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایت فضای ذخیره‌سازی داخلی است که می‌تواند سنگین‌ترین بازی‌ها را به‌راحتی آب خوردن اجرا کند؛ مانند دیگر گوشی‌های سامسونگ، این گوشی نیز از پنل سوپر امولد ساخته‌ی خود سامسونگ استفاده می‌کند و با رزولوشن Full HD+، نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی و بیشینه‌ی روشنایی ۱۰۰۰ نیتی تصاویری فوق‌العاده باکیفیت را پیش روی شما می‌گذارد.

مشخصات گوشی Galaxy A55
تراشه Samsung Exynos 1480
پردازنده‌ی گرافیکی Xclipse 530
رم ۶ / ۸ / ۱۲  گیگابایت
حافظه‌ی داخلی ۱۲۸ / ۲۵۶  گیگابایت
امکان افزایش حافظه با کارت حافظه دارد / جایگاه مشترک با سیم‌کارت دوم
اندازه‌ی نمایشگر ۶٫۶ اینچ
نوع پنل نمایشگر Super AMOLED
رزولوشون نمایشگر ۲۳۴۰×۱۰۸۰ پیکسل
نرخ نوسازی نمایشگر ۱۲۰ هرتز
بیشینه‌ی روشنایی نمایشگر ۱۰۰۰ نیت
ماژول دوربین پشتی سنسور اصلی ۵۰ مگاپیکسل / ۴K@30fps
سنسور ۱۲ مگاپیکسلی فوق عریض
سنسور ۵ مگاپیکسلی ماکرو
دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسل / ۴K@30fps
ظرفیت و نوع باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعت / لیتیم-پلیمری
بیشینه‌ی توان شارژ ۲۵ وات
شارژر درون جعبه ندارد
نسخه‌ی سیستم عامل و رابط کاربری اندروید ۱۴ / ۶٫۱ One UI

 بهترین گوشی گیمینگ بالاتر از ۲۵ میلیون تومان

 بهترین گوشی گیمینگ بالاتر از 25 میلیون تومان

با توجه به قیمت گوشی آیفون و پرچم‌داران دیگر برندها که از قدرت سخت‌افزاری فوق‌العاده‌ای برخوردارند، می‌توان در این بازه‌ی قیمتی یکی از این گوشی‌ها را خریداری کرد؛ اما برای داشتن یک تجربه‌ی گیمینگ فوق‌العاده و بی‌نظیر، بهتر است که یک گوشی مختص گیمینگ را انتخاب کنید. پیشنهاد ما به شما در این بازه گوشی ایسوس مدل ROG Phone 8 Pro است که به عقیده‌ی بیشتر کارشناسان و کاربران، بهترین گوشی گیمینگ بازار است.

این گوشی از قوی‌ترین پردازنده‌ی بازار یعنی اسنپ‌دراگون ۸ نسل ۳ بهره می‌برد و با ۱۶ و یا ۲۴ گیگابایت رم، خیالتان را از قدرت پردازشی آسوده می‌کند. ۵۱۲ یا ۱۰۲۴ گیگابایت حافظه‌ی داخلی نیز باعث می‌شود تا هر تعداد بازی سنگین را که می‌خواهید، روی گوشی خود نصب کنید. باتری ۵۵۰۰ میلی‌آمپرساعتی لیتیم-پلیمری و صفحه‌نمایش ۱۶۵ هرتزی با روشنایی ۲۵۰۰ نیتی، سخت‌افزار فوق‌العاده‌ی این گوشی گیمینگ را تکمیل کرده تا آن را بدل به بهترین انتخاب در این بازه‌ی قیمتی کند. سایر مشخصات این گوشی را در زیر می‌توانید ببینید.

مشخصات گوشی ROG Phone 8 Pro
تراشه Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3
پردازنده‌ی گرافیکی Adreno 750
رم ۱۶ / ۲۴  گیگابایت
حافظه‌ی داخلی ۵۱۲ / ۱۰۲۴  گیگابایت
امکان افزایش حافظه با کارت حافظه ندارد
اندازه‌ی نمایشگر ۶٫۷۸ اینچ
نوع پنل نمایشگر LTPO AMOLED
رزولوشون نمایشگر ۲۴۰۰×۱۰۸۰ پیکسل
نرخ نوسازی نمایشگر ۱۶۵ هرتز
بیشینه‌ی روشنایی نمایشگر ۲۵۰۰ نیت
ماژول دوربین پشتی سنسور اصلی ۵۰ مگاپیکسل / ۸K@24fps
سنسور ۱۳ مگاپیکسلی فوق عریض
سنسور ۳۲ مگاپیکسلی تله‌فوتو
دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسل / ۱۰۸۰p@30fps
ظرفیت و نوع باتری ۵۵۰۰ میلی‌آمپرساعت / لیتیم-پلیمری
بیشینه‌ی توان شارژ ۶۵ وات
شارژر درون جعبه دارد
نسخه‌ی سیستم عامل و رابط کاربری اندروید ۱۴ / ROG UI

نتیجه‌گیری

در این مقاله از بانی مگ تلاش کردیم تا با ارائه‌ی توضیحاتی درباره‌ی اثر قسمت‌های مختلف سخت‌افزار گوشی روی تجربه‌ی بهتر گیمینگ، راهنمای خرید گوشی گیمینگ را به شما ارائه کنیم. همچنین بهترین گوشی‌های گیمینگ موجود در بازار را در بازه‌های قیمتی مختلف به شما معرفی کردیم.

البته برندهای دیگری نیز در بازار وجود دارند که گوشی‌های نسبتاً قدرتمندی را ارائه کرده‌اند و برای مثال می‌توانید به خرید گوشی اوپو، موتورولا، آنر، ریلمی و یا حتی ناتینگ فون اقدام کنید؛ اما مدل‌های معرفی‌شده در این مقاله تقریباً از نظر بیشتر کاربران و صاحب‌نظران به‌عنوان بهترین گوشی‌های گیمینگ در بازه‌های قیمتی فوق پذیرفته شده‌اند. شما کدام گوشی‌ها را برای بهترین گوشی گیمینگ انتخاب می‌کنید؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Shape

پربازدیدترین مطالب

مطالب تصادفی

راهنمای خرید گوشی گیمینگ (معرفی بهترین گوشی‌های گیمینگ تابستان 1403)
21 مرداد 1403
/
249 بازدید

راهنمای خرید گوشی گیمینگ (معرفی بهترین گوشی‌های گیمینگ تابستان ۱۴۰۳)

فهرست مطالب

در میانه‌ی یک تابستان داغ هستیم و یکی از سرگرمی‌های این فصل انجام بازی‌های کامپیوتری است. اگر شما هم قصد دارید این روزها کمی به بازی کردن با گوشی مشغول شوید و یا از بازی‌خورهای موبایلی حرفه‌ای هستید و می‌خواهید یک گوشی همه‌چیزتمام گیمینگ داشته باشید،

این مقاله از بانی مگ برای شماست! ما در این مقاله به راهنمای خرید گوشی گیمینگ می‌پردازیم و با بررسی سخت‌افزارهای مختلف و نقش آن‌ها در داشتن تجربه‌ی گیمینگ بهتر، شما را به سمت انتخابی مناسب هدایت می‌کنیم. همچنین در انتهای مقاله نیز گوشی‌های مختلفی برای گیمینگ در بازه‌های قیمتی متفاوت پیشنهاد شده است. پس تا انتها با ما همراه باشید.

راهنمای خرید گوشی گیمینگ

بازی‌های موبایل روزبه‌روز در حال پیشرفته‌تر شدن هستند و این مسئله باعث سنگین‌تر شدن آن‌ها می‌شود که برای اجرا، نیاز به سخت‌افزاری قوی‌تر نیز خواهند داشت. ما در ابتدا، اثر سخت‌افزارهای مختلف در اجرای هر چه‌بهتر بازی‌ها را بررسی می‌کنیم و سپس با توجه به تنوع قیمت گوشی موبایل، در بازه‌های مختلف پیشنهاد‌هایی را برای خرید به شما خواهیم داد.

 مهم‌ترین مشخصات یک گوشی گیمینگ خوب کدم‌اند؟

سخت‌افزارهای مختلفی در اجرای هر چه بهتر بازی‌ها تأثیرگذار خواهند بود؛ مانند پردازنده و رم، نمایشگر، حافظه‌ی داخلی و حتی اسپیکر. در ادامه بررسی می‌کنیم که هر یک از این اجزا چه تأثیری بر روی اجرای بهتر و روان‌تر بازی‌ها خواهند داشت.

پردازنده و رم

پردازنده اولین قسمتی است که در هنگام خرید گوشی گیمینگ باید به آن توجه کرد. معمولاً پردازنده‌ها دارای دودسته هسته هستند؛ یک دسته هسته برای انجام کارهای سبک‌تر هستند که فرکانس کاری پایین‌تری دارند و دسته‌ی دیگر هسته‌های عملکردی هستند که فرکانس کاری بالاتری داشته و هنگام انجام کارهای سنگین وارد مدار پردازشی می‌شوند.

این ترکیب‌ هسته‌ها می‌تواند ۴+۴ و یا ۶+۲ باشد. بهترین گوشی گیمینگ از یک پردازنده‌ی قوی بهره می‌گیرد که دارای هسته‌های پردازشی عملکردی قوی‌تری است. در کنار پردازنده، پردازنده‌ی گرافیکی نیز بخش مهم دیگری است که در هنگام انتخاب گوشی گیمینگ مناسب، باید به آن توجه داشت.

پردازنده و رم

رم یا همان حافظه‌ی پردازشی نیز از دیگر سخت‌افزارهای مهم برای خرید گوشی گیمینگ است. رم بالاتر با سرعت پردازش بیشتر برابر است و این مهم برای اجرای روان‌تر و سریع‌تر بازی‌ها بسیار مهم است. یک گوشی گیمینگ خوب از حداقل ۸ یا ۱۲ گیگابایت رم برخوردار است.

نمایشگر

پس از پردازنده، در راهنمای خرید گوشی برای بازی باید به نمایشگر نیز اشاره کنیم. اگر می‌خواهیم تجربه‌ی گیمینگ لذت‌بخشی داشته باشیم، باید گوشی موردنظر یک نمایشگر درست‌وحسابی داشته باشد. اندازه‌ی بزرگ‌تر و رزولوشن بیشتر نمایشگر باعث می‌شود تا جزییات بیشتری را ببینیم؛ نرخ نوسازی بالاتر مانند ۹۰، ۱۲۰ یا حتی ۱۴۴ هرتزی می‌تواند بازی‌ها را بدون گیر زدن و روان‌تر اجرا کند. همچنین استفاده از پنل‌هایی مانند امولد در قیاس با IPS باعث می‌شود تا زاویه‌ی دید بزرگ‌تری داشته باشیم. بیشینه‌ی روشنایی نمایشگر نیز می‌تواند گیمینگ در فضاهای باز و پرنور را ساده‌تر کند.

باتری

باتری از دیگر سخت‌افزارهایی است که در هنگام انتخاب گوشی گیمینگ مناسب باید به آن اهمیت ویژه‌ای داد. مهم نیست که قدرت سخت‌افزاری گوشی در چه اندازه‌ای باشد؛ لازمه‌ی کارکرد این قطعات برخورداری از یک باتری بزرگ و قوی است تا بتواند انرژی موردنیاز این قطعات را تأمین کند. البته این روزها اکثر گوشی‌ها از باتری‌های لیتیوم-پلیمری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی استفاده می‌کنند که می‌توان ساعت‌های زیادی را به بازی کردن با آن‌ها مشغول شد. پس باید به این سخت‌افزار نیز توجه ویژه‌ای داشت تا با ساعت‌های زیاد بازی و تحت‌فشار قرار گرفتن، به‌سرعت دچار استهلاک نشود و مجبور به خرید باتری گوشی جانبی نشوید.

سیستم خنک‌کننده

سیستم خنک‌کننده

سیستم خنک‌کننده نیز از بخش‌های دیگری است که برای خرید بهترین گوشی گیمینگ باید به آن توجه کرد. البته نمی‌توان از گوشی‌های اقتصادی و یا میان رده انتظار خنک‌کننده‌های مایع و یا خنک‌کننده‌های خارجی را داشت؛ اما در گوشی‌های قاتل پرچم‌دار و پرچم‌دار چنین فناوری‌هایی دیده می‌شود؛ برای مثال اگر قصد خرید گوشی شیائومی را برای گیمینگ داشته باشید، مدل‌هایی همچون Poco X6 Pro از خنک‌کننده‌ی محفظه‌ی بخار برخوردارند. بهره‌مندی از یک خنک‌کننده باعث می‌شود تا دمای پردازنده پایین بیاید و عملکرد گوشی بالاتر برود که درنتیجه اجرای روان‌تر و بهتری از بازی‌ها را به ارمغان می‌آورد.

حافظه داخلی و خارجی

حافظه‌ی داخلی نیز ازجمله سخت‌افزارهایی است که برای یک تجربه‌ی گیمینگ دل‌نشین بسیار اهمیت دارد. با توجه به سنگین‌تر شدن روزبه‌روز بازی‌ها و بالا رفتن حجم آن‌ها، برای نصب‌شان به فضای ذخیره‌سازی بالاتری احتیاج دارید و گوشی موردنظر باید حداقل ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایت حافظه‌ی داخلی داشته باشد و برای فراخوانی و اجرای سریع‌تر، لازم است تا فناوری به‌کاررفته در حافظه حداقل از نوع UFS 3.1 و یا UFS 4.0 باشد؛ که اگر قصد خرید گوشی سامسونگ را داشته باشید،

بیشتر گوشی‌های این شرکت از چنین استانداردهایی پشتیبانی می‌کنند. لازم است که بگوییم اگر می‌خواهید تجربه‌ی لذت‌بخش‌تری از بازی با گوشی داشته باشید، بهتر است که قید استفاده از کارت حافظه‌ی خارجی را بزنید؛ چراکه عموماً این کارت‌ها سرعت خواندن و نوشتن بالایی ندارند و از استاندارد ضعیف‌تری نسبت به حافظه‌ی داخلی برخوردارند. افزون بر این، بخشی از قدرت پردازشی را نیز درگیر خود می‌کنند که باعث کندتر شدن گوشی هنگام اجرای بازی‌ها می‌شود.

اسپیکر

اگر قصد خرید لوازم جانبی موبایل مانند هدفون و ایرپاد را ندارید یا دوست دارید گاهی با صدای خود گوشی به بازی کردن بپردازید، داشتن یک اسپیکر قوی نیز برای گوشی گیمینگ اهمیت پیدا می‌کند.

برخورداری از اسپیکرهای استریو و دوگانه باعث می‌شود تا صدای تمیزتر و رساتری هنگام بازی کردن داشته باشید. خوشبختانه بیشتر گوشی‌های میان‌رده نیز از اسپیکرهای استریو بهره می‌برند و این مورد دیگر فقط به پرچم‌داران محدود نمی‌شود.

انتخاب بهترین گوشی گیمینگ در انواع بازه‌های قیمتی

پس‌ازآن که با انواع سخت‌افزارها و عوامل تأثیرگذار روی تجربه‌ی گیمینگ آشنا شدیم، حالا می‌توانیم با چشمی بازتر به انتخاب گوشی مدنظر خود بپردازیم. در راهنمای خرید گوشی گیمینگ قصد داریم تا ۵ مدل از بهترین مدل‌های بازار را در بازه‌های قیمتی مختلف به شما معرفی کنیم.

بهترین گوشی گیمینگ تا ۸ میلیون تومان

بهترین گوشی گیمینگ تا 8 میلیون تومان

انتخاب یک گوشی گیمینگ با قیمت اقتصادی، کار بسیار دشواری است؛ اما سامسونگ شما را ناامید نمی‌کند. گوشی Galaxy A15 یکی از همین گوشی‌هاست که با پردازنده‌ی مناسب، ۱۲۸ گیگ حافظه‌ی داخلی و ۶ گیگ رم توان اجرای بیشتر بازی‌های سنگین را با تنظیمات گرافیکی معمولی دارد.

نمایشگر این گوشی از نوع سوپر امولد با رزولوشن ۱۰۸۰×۲۳۴۰پیکسل است و با نرخ نوسازی ۹۰ هرتزی و روشنایی ۸۰۰ نیتی، تصاویر بسیار باکیفیت و روانی را به شما نمایش می‌دهد. باتری ۵۰۰ میلی‌آمپر ساعتی نیز به شما کمک می‌کند تا برای چندین ساعت با خیال راحت به بازی کردن مشغول شوید. نسخه‌ی ۱۲۸/۶ گیگابایتی این گوشی را می‌توانید با قیمتی در حدود ۸ میلیون تومان تهیه کنید.

مشخصات گوشی Galaxy A15
تراشه MediaTek Helio G99
پردازنده‌ی گرافیکی Mali-G57 MC2
رم ۴ / ۶ / ۸  گیگابایت
حافظه‌ی داخلی ۱۲۸ / ۲۵۶  گیگابایت
امکان افزایش حافظه با کارت حافظه دارد / جایگاه مشترک با سیم‌کارت دوم
اندازه‌ی نمایشگر ۶٫۵ اینچ
نوع پنل نمایشگر Super AMOLED
رزولوشون نمایشگر ۲۳۴۰×۱۰۸۰ پیکسل
نرخ نوسازی نمایشگر ۹۰ هرتز
بیشینه‌ی روشنایی نمایشگر ۸۰۰ نیت
ماژول دوربین پشتی سنسور اصلی ۵۰ مگاپیکسل / ۱۰۸۰p@30fps
سنسور ۵ مگاپیکسل فوق عریض
سنسور ۲ مگاپیکسل ماکرو
دوربین سلفی ۱۳ مگاپیکسل / ۱۰۸۰p@30fps
ظرفیت و نوع باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعت / لیتیم-پلیمری
بیشینه‌ی توان شارژ ۲۵ وات
شارژر درون جعبه ندارد
نسخه‌ی سیستم عامل و رابط کاربری اندروید ۱۴ / One UI 6.0

بهترین گوشی گیمینگ تا ۱۵ میلیون تومان

بهترین گوشی گیمینگ تا 15 میلیون تومان

در بین گوشی‌های میان‌رده‌ی شیائومی، حتماً تاکنون نام سری پوکو به گوشتان خورده است. این سری از گوشی‌ها در کنار داشتن قیمت مناسب، سخت‌افزار فوق‌العاده‌ای دارد و قدرت پردازشی بالایی را در اختیار کاربر می‌گذارد.

Poco M6 Pro یکی از همین گوشی‌هاست که با پردازنده‌ی قدرتمند Helio G99 Ultra، ۸ یا ۱۲ گیگابایت رم، ۲۵۶ یا ۵۱۲ گیگابایت حافظه‌ی داخلی و باتری بزرگ ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی لیتیم-پلیمری، توان اجرای سنگین‌ترین بازی‌ها را نیز دارد. نمایشگر این گوشی نیز ۶٫۶۷ اینچی است و با رزولوشن Full HD+، نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی و بیشینه‌ی روشنایی ۱۳۰۰ نیتی، دغدغه‌ی شما را برای داشتن تصاویر روان و باکیفیت به‌طور کامل برطرف می‌کند.

مشخصات گوشی Poco M6 Pro
تراشه MediaTek Helio G99 Ultra
پردازنده‌ی گرافیکی Mali-G57 MC2
رم ۸ / ۱۲  گیگابایت
حافظه‌ی داخلی ۲۵۶ / ۵۱۲  گیگابایت
امکان افزایش حافظه با کارت حافظه دارد / جایگاه مشترک با سیم‌کارت دوم
اندازه‌ی نمایشگر ۶٫۶۷ اینچ
نوع پنل نمایشگر AMOLED
رزولوشون نمایشگر ۲۴۰۰×۱۰۸۰ پیکسل
نرخ نوسازی نمایشگر ۱۲۰ هرتز
بیشینه‌ی روشنایی نمایشگر ۱۳۰۰ نیت
ماژول دوربین پشتی سنسور اصلی ۶۴ مگاپیکسل / ۱۰۸۰p@60fps
سنسور ۸ مگاپیکسلی فوق عریض
سنسور ۲ مگاپیکسلی ماکرو
دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسل / ۱۰۸۰p@60fps
ظرفیت و نوع باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعت / لیتیم-پلیمری
بیشینه‌ی توان شارژ ۶۷ وات
شارژر درون جعبه دارد
نسخه‌ی سیستم عامل و رابط کاربری اندروید ۱۳ / MIUI 14

بهترین گوشی گیمینگ تا ۲۰ میلیون تومان

بهترین گوشی گیمینگ تا 20 میلیون تومان

گوشی‌های سری پوکو به اندازه‌‌ای خوب هستند و از سخت‌افزار قوی برخوردارند که انتخاب ما برای بهترین گوشی گیمینگ تا ۲۰ میلیون تومان نیز یکی از گوشی‌های همین سری است. Poco X6 Pro با ترکیب تراشه‌ی Dimensity 8300 Ultra با ۸ یا ۱۲ گیگابایت رم و استفاده از ۲۵۶ یا ۵۱۲ گیگابایت حافظه‌ی داخلی، به غولی در بین گوشی‌های میان‌رده بدل شده و بسیاری از آن به‌عنوان یکی از بهترین گوشی‌های گیمینگ یاد می‌کنند.

باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی با توان شارژ ۶۷ واتی، نمایشگر امولد ۱۲۰ هرتزی با روشنایی ۱۸۰۰ نیت و بهره‌گیری از اندروید ۱۴ با جدیدترین رابط کاربری شیائومی از دیگر ویژگی‌های این میان‌رده‌ی گیمینگ جذاب است.

مشخصات گوشی Poco X6 Pro
تراشه MediaTek Dimensity 8300 Ultra
پردازنده‌ی گرافیکی Mali-G615 MC6
رم ۸ / ۱۲  گیگابایت
حافظه‌ی داخلی ۲۵۶ / ۵۱۲  گیگابایت
امکان افزایش حافظه با کارت حافظه ندارد
اندازه‌ی نمایشگر ۶٫۶۷ اینچ
نوع پنل نمایشگر AMOLED
رزولوشون نمایشگر ۲۷۱۲×۱۲۲۰ پیکسل
نرخ نوسازی نمایشگر ۱۲۰ هرتز
بیشینه‌ی روشنایی نمایشگر ۱۸۰۰ نیت
ماژول دوربین پشتی سنسور اصلی ۶۴ مگاپیکسل / ۴K@30fps
سنسور ۸ مگاپیکسلی فوق عریض
سنسور ۲ مگاپیکسلی ماکرو
دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسل / ۱۰۸۰p@60fps
ظرفیت و نوع باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعت / لیتیم-پلیمری
بیشینه‌ی توان شارژ ۶۷ وات
شارژر درون جعبه دارد
نسخه‌ی سیستم عامل و رابط کاربری اندروید ۱۴ / HyperOS

بهترین گوشی گیمینگ تا ۲۵ میلیون تومان

بهترین گوشی گیمینگ تا 25 میلیون تومان

سامسونگ با معرفی سری A5x غوغایی در میان گوشی‌های میان‌رده به راه انداخت و هرساله نیز ویژگی‌های جذاب‌تری را به آن اضافه می‌کند. گوشی Galaxy A55 جدیدترین مدل از این سری گوشی‌هاست و به چنان تکاملی رسیده که می‌توان آن را بهترین گوشی گیمینگ میان‌رده‌ی بازار دانست.

این گوشی از تراشه‌ی اختصاصی سامسونگ یعنی اگزینوس ۱۴۸۰ استفاده می‌کند و دارای ۸ گیگابایت رم و ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایت فضای ذخیره‌سازی داخلی است که می‌تواند سنگین‌ترین بازی‌ها را به‌راحتی آب خوردن اجرا کند؛ مانند دیگر گوشی‌های سامسونگ، این گوشی نیز از پنل سوپر امولد ساخته‌ی خود سامسونگ استفاده می‌کند و با رزولوشن Full HD+، نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی و بیشینه‌ی روشنایی ۱۰۰۰ نیتی تصاویری فوق‌العاده باکیفیت را پیش روی شما می‌گذارد.

مشخصات گوشی Galaxy A55
تراشه Samsung Exynos 1480
پردازنده‌ی گرافیکی Xclipse 530
رم ۶ / ۸ / ۱۲  گیگابایت
حافظه‌ی داخلی ۱۲۸ / ۲۵۶  گیگابایت
امکان افزایش حافظه با کارت حافظه دارد / جایگاه مشترک با سیم‌کارت دوم
اندازه‌ی نمایشگر ۶٫۶ اینچ
نوع پنل نمایشگر Super AMOLED
رزولوشون نمایشگر ۲۳۴۰×۱۰۸۰ پیکسل
نرخ نوسازی نمایشگر ۱۲۰ هرتز
بیشینه‌ی روشنایی نمایشگر ۱۰۰۰ نیت
ماژول دوربین پشتی سنسور اصلی ۵۰ مگاپیکسل / ۴K@30fps
سنسور ۱۲ مگاپیکسلی فوق عریض
سنسور ۵ مگاپیکسلی ماکرو
دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسل / ۴K@30fps
ظرفیت و نوع باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعت / لیتیم-پلیمری
بیشینه‌ی توان شارژ ۲۵ وات
شارژر درون جعبه ندارد
نسخه‌ی سیستم عامل و رابط کاربری اندروید ۱۴ / ۶٫۱ One UI

 بهترین گوشی گیمینگ بالاتر از ۲۵ میلیون تومان

 بهترین گوشی گیمینگ بالاتر از 25 میلیون تومان

با توجه به قیمت گوشی آیفون و پرچم‌داران دیگر برندها که از قدرت سخت‌افزاری فوق‌العاده‌ای برخوردارند، می‌توان در این بازه‌ی قیمتی یکی از این گوشی‌ها را خریداری کرد؛ اما برای داشتن یک تجربه‌ی گیمینگ فوق‌العاده و بی‌نظیر، بهتر است که یک گوشی مختص گیمینگ را انتخاب کنید. پیشنهاد ما به شما در این بازه گوشی ایسوس مدل ROG Phone 8 Pro است که به عقیده‌ی بیشتر کارشناسان و کاربران، بهترین گوشی گیمینگ بازار است.

این گوشی از قوی‌ترین پردازنده‌ی بازار یعنی اسنپ‌دراگون ۸ نسل ۳ بهره می‌برد و با ۱۶ و یا ۲۴ گیگابایت رم، خیالتان را از قدرت پردازشی آسوده می‌کند. ۵۱۲ یا ۱۰۲۴ گیگابایت حافظه‌ی داخلی نیز باعث می‌شود تا هر تعداد بازی سنگین را که می‌خواهید، روی گوشی خود نصب کنید. باتری ۵۵۰۰ میلی‌آمپرساعتی لیتیم-پلیمری و صفحه‌نمایش ۱۶۵ هرتزی با روشنایی ۲۵۰۰ نیتی، سخت‌افزار فوق‌العاده‌ی این گوشی گیمینگ را تکمیل کرده تا آن را بدل به بهترین انتخاب در این بازه‌ی قیمتی کند. سایر مشخصات این گوشی را در زیر می‌توانید ببینید.

مشخصات گوشی ROG Phone 8 Pro
تراشه Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3
پردازنده‌ی گرافیکی Adreno 750
رم ۱۶ / ۲۴  گیگابایت
حافظه‌ی داخلی ۵۱۲ / ۱۰۲۴  گیگابایت
امکان افزایش حافظه با کارت حافظه ندارد
اندازه‌ی نمایشگر ۶٫۷۸ اینچ
نوع پنل نمایشگر LTPO AMOLED
رزولوشون نمایشگر ۲۴۰۰×۱۰۸۰ پیکسل
نرخ نوسازی نمایشگر ۱۶۵ هرتز
بیشینه‌ی روشنایی نمایشگر ۲۵۰۰ نیت
ماژول دوربین پشتی سنسور اصلی ۵۰ مگاپیکسل / ۸K@24fps
سنسور ۱۳ مگاپیکسلی فوق عریض
سنسور ۳۲ مگاپیکسلی تله‌فوتو
دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسل / ۱۰۸۰p@30fps
ظرفیت و نوع باتری ۵۵۰۰ میلی‌آمپرساعت / لیتیم-پلیمری
بیشینه‌ی توان شارژ ۶۵ وات
شارژر درون جعبه دارد
نسخه‌ی سیستم عامل و رابط کاربری اندروید ۱۴ / ROG UI

نتیجه‌گیری

در این مقاله از بانی مگ تلاش کردیم تا با ارائه‌ی توضیحاتی درباره‌ی اثر قسمت‌های مختلف سخت‌افزار گوشی روی تجربه‌ی بهتر گیمینگ، راهنمای خرید گوشی گیمینگ را به شما ارائه کنیم. همچنین بهترین گوشی‌های گیمینگ موجود در بازار را در بازه‌های قیمتی مختلف به شما معرفی کردیم.

البته برندهای دیگری نیز در بازار وجود دارند که گوشی‌های نسبتاً قدرتمندی را ارائه کرده‌اند و برای مثال می‌توانید به خرید گوشی اوپو، موتورولا، آنر، ریلمی و یا حتی ناتینگ فون اقدام کنید؛ اما مدل‌های معرفی‌شده در این مقاله تقریباً از نظر بیشتر کاربران و صاحب‌نظران به‌عنوان بهترین گوشی‌های گیمینگ در بازه‌های قیمتی فوق پذیرفته شده‌اند. شما کدام گوشی‌ها را برای بهترین گوشی گیمینگ انتخاب می‌کنید؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

MicrosoftTeams-image (3)

جدیدترین مطالب مد و فشن را دنبال کنید!

© کلیه حقوق متعلق به سایت بانی‌مد می‌باشد