7 مرداد 1403
/
1,896 بازدید
معرفی بهترین گوشی‌های موجود در بازار برای استفاده روزمره و عادی (تابستان ۱۴۰۳)
معرفی بهترین گوشی‌های موجود در بازار برای استفاده روزمره و عادی (تابستان 1403)

فهرست مطالب

این روزها گوشی موبایل، این گجت دیجیتال کوچک دوست‌داشتنی، به جزئی جدایی‌ناپذیر از زندگی ما بدل شده و بسیاری از امور روزانه‌ی ما به آن گره خورده است. در سالیان اخیر نیز گوشی‌های هوشمند پیشرفت چشم‌گیری داشته و ویژگی‌ها و قابلیت‌های فراوانی به آن اضافه‌شده که کارها را بیش‌ازپیش ساده کرده است.

اگر شما نیز از آن دسته کاربرانی هستید که به دنبال بهترین گوشی برای استفاده روزمره می‌گردید و می‌خواهید افزون بر تماس‌های صوتی، گه‌گداری در اینترنت بچرخید، پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی خود همچون تلگرام و اینستاگرام را چک کنید، امور بانکی خود را در هرلحظه و هرجا انجام دهید، به موزیک گوش دهید و گاهی نیز چند عکس ثبت کنید و تمامی این موارد را با صرف هزینه‌ای اقتصادی داشته باشید تا انتها با ما همراه باشید.

در این مقاله از سری مقالات بانی مگ به سراغ معرفی ۵ عدد از بهترین گوشی‌های خوش قیمت برای استفاده روزمره رفته‌ایم و تلاش کرده‌ایم تا یک راهنمای خرید گوشی برای استفاده روزمره را به شما ارائه دهیم تا بتوانید متناسب با سلیقه و بودجه‌ی خود انتخاب مناسبی داشته باشید.

بهترین گوشی‌ها برای استفاده روزمره و عادی [تابستان ۱۴۰۳]

برای این‌که بتوانیم در بازار متنوع گوشی موبایل بهترین گوشی برای استفاده روزمره را پیدا کنیم، باید در میان گوشی‌های اقتصادی به دنبال آن بگردیم. بازه‌ی قیمتی این دسته از گوشی‌ها معمولاً زیر ۱۰ میلیون تومان است و از ویژگی‌های پرچم‌داران همچون دوربین‌های پیشرفته و سخت‌افزارهای قدرتمند خبری نیست؛ همچنین اکثر گوشی‌هایی که در این بازه‌ی قیمت قرار می‌گیرند، شامل گوشی‌های اندرویدی می‌شوند و خبری از گوشی‌های اپل نیست؛ بنابراین باید به سراغ خرید گوشی سامسونگ و شیائومی و یا سایر برندهای اندرویدی بروید و قید خرید آیفون را بزنید!

 شیائومی Redmi A2 Plus

 شیائومی Redmi A2 Plus

اولین گوشی در این لیست، شیائومی Redmi A2 Plus است. معمولاً قیمت گوشی شیائومی در برابر امکاناتی که به کاربر ارائه می‌دهد نسبتاً پایین است؛ به‌عبارت‌دیگر گوشی‌های شیائومی از ارزش خرید بالایی برخوردارند و این گوشی نیز از این قاعده پیروی می‌کند. قلب تپنده‌ی Redmi A2 Plus پردازنده‌ی مدیاتک Helio G36 است و در بخش گرافیکی نیز پردازنده‌ی IMG PowerVR Ge8320 آن را همراهی می‌کند. میزان رم دستگاه ۲، ۳ و یا ۴ گیگابایت است و دارای ۳۲، ۶۴ و یا ۱۲۸ گیگابایت حافظه‌ی داخلی است. همچنین می‌توان به لطف پشتیبانی از کارت حافظه، فضای ذخیره‌سازی را ارتقا داد.

نمایشگر این گوشی از نوع IPS با اندازه‌ی ۶٫۵۲ اینچ و رزولوشن ۷۲۰×۱۶۰۰ پیکسل است و حداکثر میزان روشنایی آن نیز ۴۰۰ نیت است. در پشت گوشی دو سنسور به چشم می‌خورد که یکی دوربین اصلی ۸ مگا پیکسلی است که می‌تواند با کیفیت Full HD و حداکثر ۳۰ فرم بر ثانیه فیلم‌برداری کند و در کنار آن نیز یک سنسور سنجش عمق تصویر قرار دارد. دوربین سلفی نیز دارای یک سنسور ۵ مگا پیکسلی است که عملکرد قابل قبولی دارد و همچنین می‌توانید با استفاده از آن از قابلیت تشخیص چهره برای باز کردن قفل گوشی استفاده کنید.

با باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی لیتیم-یونی تعبیه‌شده در گوشی می‌توانید با یک‌بار شارژ تا ۲۸ ساعت به مکالمه بپردازید. شارژر ۱۰ واتی درون جعبه نیز با استفاده از درگاه میکرو USB گوشی شما را در کمتر از ۲ ساعت از صفر به صد می‌رساند.

این گوشی در زمان عرضه با اندروید ۱۲ (در برخی نسخه‌ها ۱۳)، نسخه‌ی بهینه‌شده‌ی Go Edition و رابط کاربری رابط کاربری MIUI 14 روانه‌ی بازار شده است. سنسور اثرانگشت، بلوتوث نسخه‌ی ۵، سنسور شتاب‌سنج و مجاورت مجازی از دیگر اجزای تشکیل‌دهنده‌ی این گوشی است.

با استفاده از جدول زیر می‌توانید نگاهی کلی به ویژگی‌های این گوشی داشته باشید.

 

مشخصات گوشی Redmi A2 Plus
تراشه MediaTek Helio G36
پردازنده‌ی گرافیکی PowerVR GE8320
رم ۲ / ۳ / ۴  گیگابایت
حافظه‌ی داخلی ۳۲ / ۶۴ / ۱۲۸  گیگابایت
امکان افزایش حافظه با کارت حافظه دارد / جایگاه اختصاصی
اندازه‌ی نمایشگر ۶٫۵۲ اینچ
نوع پنل نمایشگر IPS LCD
رزولوشون نمایشگر ۱۶۰۰×۷۲۰ پیکسل
نرخ نوسازی نمایشگر ۶۰ هرتز
بیشینه‌ی روشنایی نمایشگر ۴۰۰ نیت
ماژول دوربین پشتی سنسور اصلی ۸ مگاپیکسل / ۱۰۸۰p@30fps
سنسور تشخیص عمق
دوربین سلفی ۵ مگاپیکسل / ۱۰۸۰p@30fps
ظرفیت و نوع باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعت / لیتیم-یونی
بیشینه‌ی توان شارژ ۱۰ وات
شارژر درون جعبه دارد
نسخه‌ی سیستم عامل و رابط کاربری اندروید ۱۳ Go Edition / رابط MIUI 14

موتورولا Moto E13

موتورولا Moto E13

افرادی که سن و سال بالاتری دارند، به خاطر می‌آورند که موتورولا زمانی در کنار برندهایی همچون نوکیا و سونی اریکسون در بازار گوشی موبایل آقایی می‌کرد! اکنون نیز این برند که چند سالی است در اختیار کمپانی لنوو قرار دارد، گوشی‌های اقتصادی و میان رده‌ی خوبی را روانه‌ی بازار می‌کند. یکی از این گوشی‌ها موتورولا Moto E13 است که می‌توانید برای خرید بهترین گوشی برای استفاده روزمره آن را در نظر داشته باشید.

پردازنده‌ی این گوشی مدل Tiger T606 ساخته‌ی شرکت چینی Unisoc است که برخی برندهای گوشی سازی ایرانی نیز از پردازنده‌های آن استفاده می‌کنند. پردازنده‌ی گرافیکی نیز Mali-G57 است که با ۲ یا ۴ گیگابایت رم و ۶۴ گیگابایت حافظه‌ی داخلی، سخت‌افزار این گوشی را تشکیل می‌دهند.

نمایشگر Moto E13 پنلی از نوع IPS دارد؛ اندازه‌اش ۶٫۵ اینچ و رزولوشن آن HD+ است که با عمق رنگ ۲۴ بیتی، قابلیت نمایش ۱۶ میلیون رنگ را دارد. نسبت نمایشگر به بدنه نیز ۸۳٫۱ درصد است که نشان از حاشیه‌های بزرگ اطراف صفحه‌نمایش دارد.

در قاب پشتی دوربین اصلی ۱۳ مگا پیکسلی قرار داده‌شده که یک فلش آن را همراهی می‌کند و می‌تواند با کیفیت Full HD و حداکثر ۳۰ فرم بر ثانیه فیلم‌برداری کند. دوربین سلفی ۵ مگا پیکسلی نیز در جلوی گوشی و در یک ناچ V شکل قرارگرفته که از قابلیت تشخیص چهره در هنگام عکاسی و برای باز کردن قفل گوشی برخوردار است.

باتری این گوشی ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت و از نوع لیتیم-پلیمری است که با حداکثر توان ۱۰ وات شارژ می‌شود. در بخش سنسور نیز موتورولا از هیچ‌چیزی دریغ نکرده و سنسور مجاورت، شدت نور، شتاب‌سنج، قطب‌نما، ژیرو و اثرانگشت را در آن قرار داده است. سوکت میکرو USB، سوکت ۳٫۵ میلی‌متری هدفون، NFC و بلوتوث نسخه‌ی ۵ از دیگر اجزای تشکیل‌دهنده‌ی این گوشی است.

مشخصات گوشی Moto E13
تراشه Unisoc T606
پردازنده‌ی گرافیکی Mali-G57 MP1
رم ۲ / ۴  گیگابایت
حافظه‌ی داخلی ۶۴  گیگابایت
امکان افزایش حافظه با کارت حافظه دارد / جایگاه اختصاصی
اندازه‌ی نمایشگر ۶٫۵ اینچ
نوع پنل نمایشگر IPS LCD
رزولوشون نمایشگر ۱۶۰۰×۷۲۰ پیکسل
نرخ نوسازی نمایشگر ۶۰ هرتز
بیشینه‌ی روشنایی نمایشگر ۳۵۰ نیت
ماژول دوربین پشتی سنسور اصلی ۱۳ مگاپیکسل / ۱۰۸۰p@30fps
دوربین سلفی ۵ مگاپیکسل / ۱۰۸۰p@30fps
ظرفیت و نوع باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعت / لیتیم-پلیمری
بیشینه‌ی توان شارژ ۱۰ وات
شارژر درون جعبه دارد
نسخه‌ی سیستم عامل و رابط کاربری اندروید ۱۳ Go Edition / رابط My UX

سامسونگ A05

سامسونگ A05

پس از بازطراحی سری A، سامسونگ توجه ویژه‌ای را به گوشی‌های اقتصادی و میان رده معطوف کرده و در سال اول با سری A1X و یک سال بعدازآن، با سری A0X توانسته سهم بزرگی از بازار این دسته از گوشی‌ها را به خود اختصاص دهد. گوشی A05 نیز در اواخر سال ۲۰۲۳ با همین هدف روانه‌ی بازار شد تا موفقیت هم‌خانواده‌های خود را ادامه دهد.

سامسونگ برای پردازنده از Helio G85 بهره گرفته و پردازنده‌ی گرافیکی Mali G52 MC2 آن را همراهی می‌کند. میزان رم گوشی ۴ یا ۶ گیگابایت و حافظه‌ی داخلی آن ۶۴ یا ۱۲۸ گیگابایت است. همچنین A05 از کارت حافظه‌ی جانبی نیز پشتیبانی می‌کند.

نمایشگر این گوشی از نوع PLS LCD است که اندازه‌ای ۶٫۵ اینچی و رزولوشنی برابر ۷۲۰ در ۱۶۰۰ پیکسل دارد. نرخ نوسازی نمایشگر ۶۰ هرتز و نسبت آن به بدنه ۸۲٫۱ درصد است.

در بخش پشتی، سامسونگ از یک سنسور ۵۰ مگا پیکسلی عریض به‌عنوان دوربین اصلی استفاده کرده که می‌تواند تصاویر نسبتاً رضایت‌بخشی را ثبت کند. در کنار سنسور اصلی، یک سنسور ۲ مگا پیکسلی سنجش عمق و فلش LED دیده می‌شود. دوربین سلفی نیز دارای یک سنسور ۸ مگا پیکسلی است که انتظارات شما را برآورده می‌کند.

باتری از نوع لیتیوم-پلیمری و ظرفیت آن ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعت است که قابلیت شارژ با توان ۲ وات را دارد. سنسور شتاب‌سنج، مجاورت و بلوتوث نسخه‌ی ۵٫۳ نیز از دیگر خصوصیات این گوشی است.

مشخصات گوشی Galaxy A05
تراشه MediaTek Helio G85
پردازنده‌ی گرافیکی Mali G52 MC2
رم ۴ / ۶  گیگابایت
حافظه‌ی داخلی ۶۴ / ۱۲۸  گیگابایت
امکان افزایش حافظه با کارت حافظه دارد / جایگاه اختصاصی
اندازه‌ی نمایشگر ۶٫۷ اینچ
نوع پنل نمایشگر PLS LCD
رزولوشون نمایشگر ۱۶۰۰×۷۲۰ پیکسل
نرخ نوسازی نمایشگر ۶۰ هرتز
بیشینه‌ی روشنایی نمایشگر ۴۵۰ نیت
ماژول دوربین پشتی سنسور اصلی ۵۰ مگاپیکسل / ۱۰۸۰p@30fps
سنسور تشخیص عمق ۲ مگاپیکسل
دوربین سلفی ۸ مگاپیکسل / ۱۰۸۰p@30fps
ظرفیت و نوع باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعت / لیتیم-پلیمری
بیشینه‌ی توان شارژ ۲۵ وات
شارژر درون جعبه ندارد
نسخه‌ی سیستم عامل و رابط کاربری اندروید ۱۳ / One UI 5.1

 سامسونگ A15 4G

از دیگر سری گوشی‌های خوش قیمت سامسونگ می‌توان سری A1X را نام برد که ترکیبی از سخت‌افزار مناسب و پشتیبانی نرم‌افزاری طولانی‌مدت را در اختیار کاربر قرار می‌دهد. در چند سال گذشته با پیشرفت چشمگیر این سری از گوشی‌ها در بخش سخت‌افزار دیگر نمی‌توان آن‌ها را یک گوشی اقتصادی صرف دانست، بلکه سامسونگ تلاش کرده تا این سری را به رقیبی بالقوه برای گوشی‌های میان رده نیز بدل کند؛ گوشی A15 نسخه‌ی ۴G نیز همین‌گونه است و آمده است تا معادلات بازار را بر هم بزند و می‌توان آن را یکی از مناسب‌ترین گزینه‌ها برای بهترین گوشی برای استفاده روزمره دانست.

سامسونگ A15 4G

تراشه‌ی به‌کاررفته در این گوشی مدیاتک Helio G99 است و در کنار آن پردازنده‌ی گرافیکی Mali-G57 MC2 قرار گرفته است. A15 دارای ۴، ۶ و یا ۸ گیگابایت رم است که با حافظه‌ی داخلی ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایتی، سخت‌افزار گوشی را تشکیل می‌دهند. همچنین A15 از کارت حافظه‌ی جانبی نیز پشتیبانی می‌کند که البته جایگاه آن با سیم‌کارت دوم مشترک است (البته توصیه می‌کنیم به دلیل کاهش قدرت پردازشی تا حد امکان از کارت حافظه‌ی جانبی استفاده نکنید).

سامسونگ A15 دارای یک نمایشگر بزرگ ۶٫۵ اینچی از نوع سوپر امولد با رزولوشن ۱۰۸۰ در ۲۳۴۰ پیکسل است و از نرخ نوسازی ۹۰ هرتزی پشتیبانی می‌کند و حداکثر روشنایی آن به ۸۰۰ نیت می‌رسد. برای نخستین بار است که سامسونگ در این سری از گوشی‌ها چنین نمایشگری به کار می‌گیرد و این به‌خودی‌خود ارزش خرید این گوشی را بسیار بالا می‌برد.

ترکیب دوربین به‌کاررفته در سامسونگ A15 شامل دوربین اصلی ۵۰ مگا پیکسلی عریض، دوربین فوق عریض ۵ مگا پیکسلی و دوربین ماکرو دو مگا پیکسلی است که با پیروی از زبان طراحی یکپارچه‌ی گوشی‌های سامسونگ، به‌صورت عمودی در پشت گوشی قرار گرفته‌اند و فلش LED نیز آن‌ها را همراهی می‌کند. دوربین سلفی نیز ۱۳ مگا پیکسلی که همچنان در یک ناچ بزرگ U شکل در بالای نمایشگر قرار گرفته و توانایی فیلم‌برداری ۱۰۸۰p با حداکثر ۳۰ فریم بر ثانیه را دارد.

باتری سامسونگ A15 نیز مانند سایر گوشی‌های این روزها ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی است که با توان ۲۵ وات در زمان کمی بیش از یک ساعت، به‌طور کامل شارژ می‌شود. البته متأسفانه درون جعبه خبری از شارژر نیست و باید به‌صورت جداگانه به خرید آن بپردازید!

سنسور اثرانگشت در کناره‌ی گوشی قرارگرفته و با دکمه‌ی پاور ترکیب شده است. جنس بدنه‌ی پشتی و فریم گوشی پلاستیکی است و در ۴ رنگ به بازار عرضه شده است. از دیگر ویژگی‌های این گوشی می‌توان بلوتوث نسخه‌ی ۵٫۳ و اندروید ۱۴ با رابط کاربری One UI 6 را برشمرد.

مشخصات گوشی Galaxy A15 4G
تراشه MediaTek Helio G99
پردازنده‌ی گرافیکی Mali-G57 MC2
رم ۴ / ۶ / ۸  گیگابایت
حافظه‌ی داخلی ۱۲۸ / ۲۵۶  گیگابایت
امکان افزایش حافظه با کارت حافظه دارد / جایگاه مشترک با سیم‌کارت دوم
اندازه‌ی نمایشگر ۶٫۵ اینچ
نوع پنل نمایشگر Super AMOLED
رزولوشون نمایشگر ۲۳۴۰×۱۰۸۰ پیکسل
نرخ نوسازی نمایشگر ۹۰ هرتز
بیشینه‌ی روشنایی نمایشگر ۸۰۰ نیت
ماژول دوربین پشتی سنسور اصلی ۵۰ مگاپیکسل / ۱۰۸۰p@30fps
سنسور ۵ مگاپیکسل فوق عریض
سنسور ۲ مگاپیکسل ماکرو
دوربین سلفی ۱۳ مگاپیکسل / ۱۰۸۰p@30fps
ظرفیت و نوع باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعت / لیتیم-پلیمری
بیشینه‌ی توان شارژ ۲۵ وات
شارژر درون جعبه ندارد
نسخه‌ی سیستم عامل و رابط کاربری اندروید ۱۴ / One UI 6.0

شیائومی Poco M5s

اگر علاقه‌مند به گوشی‌های شیائومی هستید، می‌توانید برای انتخاب بهترین گوشی برای استفاده روزمره روی سری گوشی‌های پوکو حساب کنید. این سری از گوشی‌ها به توان پردازشی فوق‌العاده‌ شهرت دارند که با بهره‌گیری از سخت‌افزار به‌روز و قدرتمند و البته قیمتی مناسب، یکی از بهترین انتخاب‌ها برای هر کاربری هستند. شیائومی Poco M5s نیز یکی از همین گوشی‌هاست که ویژگی‌های آن را برای شما بیان می‌کنیم.

برای پردازنده، شیائومی از Helio G95 ساخته‌ی مدیاتک استفاده کرده و پردازنده‌ی گرافیکی Mali-G76 MC4 را با آن ترکیب کرده است. برای رم می‌توانید از بین ۴، ۶ یا ۸ گیگابایت و برای حافظه‌ی داخلی نیز از میان ۶۴، ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایت دست به انتخاب بزنید. همچنین یه جایگاه اختصاصی برای کارت حافظه‌ی جانبی نیز در نظر گرفته شده است.

نمایشگر گوشی از نوع امولد با اندازه‌ی ۶٫۴۳ اینچ و رزولوشن ۱۰۸۰ در ۲۴۰۰ پیکسل است و حداکثر روشنایی آن به ۱۱۰۰ نیت می‌رسد. نسبت نمایشگر به بدنه نیز ۸۳٫۵ درصد که حاشیه‌ی نسبتاً کمی را در اطراف نمایشگر خواهید داشت.

شیائومی Poco M5s

در بدنه‌ی پشتی گوشی ۴ سنسور دوربین مختلف را می‌بینیم که شامل دوربین اصلی عریض ۶۴ مگا پیکسلی، دوربین فوق عریض ۸ مگا پیکسلی، دوربین ماکرو ۲ مگا پیکسلی و یک سنسور تشخیص عمق ۲ مگا پیکسلی است و با استفاده از دوربین اصلی می‌توان با رزولوشن ۴K تا حداکثر ۳۰ فریم بر ثانیه به فیلم‌برداری پرداخت که در میان رقبای خود کم‌نظیر است. دوربین سلفی ۱۳ مگا پیکسلی نیز به‌صورت پانچی در بالای نمایشگر قرار گرفته که عکس‌های باکیفیتی را ثبت می‌کند.

باتری Poco M5s از نوع لیتیوم پلیمری با ظرفیت ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعت است و با استفاده از شارژر درون جعبه با توان ۳۳ وات شارژ می‌شود. مطابق بررسی‌ها، این گوشی در مدت‌زمان ۳۰ دقیقه می‌تواند تا ۶۵ درصد شارژ شود.

سنسورهای شتاب‌سنج، ژیروسکوپ، قطب‌نما و اثرانگشت در کناره‌ی گوشی، ترکیب سخت‌افزاری این گوشی را تکمیل می‌کنند. نسخه‌ی بلوتوث ۵٫۰ است و در زمان عرضه (حدوداً ۲ سال پیش) با اندروید ۱۲ و رابط کاربری MIUI 13 به بازار آمده است.

مشخصات گوشی Poco M5s
تراشه MediaTek Helio G95
پردازنده‌ی گرافیکی Mali-G76 MC4
رم ۴ / ۶ / ۸  گیگابایت
حافظه‌ی داخلی ۶۴ / ۱۲۸ / ۲۵۶  گیگابایت
امکان افزایش حافظه با کارت حافظه دارد / جایگاه اختصاصی
اندازه‌ی نمایشگر ۶٫۴۳ اینچ
نوع پنل نمایشگر AMOLED
رزولوشون نمایشگر ۲۴۰۰×۱۰۸۰ پیکسل
نرخ نوسازی نمایشگر ۶۰ هرتز
بیشینه‌ی روشنایی نمایشگر ۱۱۰۰ نیت
ماژول دوربین پشتی سنسور اصلی ۶۴ مگاپیکسل / ۴K@30fps
سنسور ۸ مگاپیکسل فوق عریض
سنسور ۲ مگاپیکسل ماکرو
سنسور ۲ مگاپیکسل تشخیص عمق
دوربین سلفی ۵ مگاپیکسل / ۱۰۸۰p@30fps
ظرفیت و نوع باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعت / لیتیم-پلیمری
بیشینه‌ی توان شارژ ۳۳ وات
شارژر درون جعبه دارد
نسخه‌ی سیستم عامل و رابط کاربری اندروید ۱۳ / MIUI 13

نتیجه‌گیری

در این مقاله از سری مقالات معرفی گوشی بانی مگ تلاش کردیم تا با ارائه‌ی اطلاعاتی جامع راهنمای خرید گوشی برای استفاده روزمره را به شما مخاطبان ارائه دهیم تا با استفاده از نکات گفته‌شده بتوانید از میان انبوهی از مدل‌های متنوع، بهترین گوشی برای استفاده روزمره را برگزینید.

در پایان باید گفت که اگر سطح بودجه‌ی شما محدود است و از گوشی خود انتظارات حداقلی دارید، می‌توانید به سراغ انتخاب مدل‌های همچون Redmi A2 Plus، Moto E13 و یا A05 بروید.

اگر در کنار داشتن قیمتی اقتصادی، برخورداری از صفحه‌نمایشی باکیفیت برای شما مهم است، می‌توانید سامسونگ A15 4G را انتخاب کنید و اگر دوست دارید گوشی شما دوربینی بهتر داشته و گاهی با آن به انجام بازی‌های سبک مشغول شوید، Poco M5s انتخابی مناسب برای شما خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Shape

پربازدیدترین مطالب

مطالب تصادفی

معرفی بهترین گوشی‌های موجود در بازار برای استفاده روزمره و عادی (تابستان 1403)
7 مرداد 1403
/
1,896 بازدید

معرفی بهترین گوشی‌های موجود در بازار برای استفاده روزمره و عادی (تابستان ۱۴۰۳)

فهرست مطالب

این روزها گوشی موبایل، این گجت دیجیتال کوچک دوست‌داشتنی، به جزئی جدایی‌ناپذیر از زندگی ما بدل شده و بسیاری از امور روزانه‌ی ما به آن گره خورده است. در سالیان اخیر نیز گوشی‌های هوشمند پیشرفت چشم‌گیری داشته و ویژگی‌ها و قابلیت‌های فراوانی به آن اضافه‌شده که کارها را بیش‌ازپیش ساده کرده است.

اگر شما نیز از آن دسته کاربرانی هستید که به دنبال بهترین گوشی برای استفاده روزمره می‌گردید و می‌خواهید افزون بر تماس‌های صوتی، گه‌گداری در اینترنت بچرخید، پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی خود همچون تلگرام و اینستاگرام را چک کنید، امور بانکی خود را در هرلحظه و هرجا انجام دهید، به موزیک گوش دهید و گاهی نیز چند عکس ثبت کنید و تمامی این موارد را با صرف هزینه‌ای اقتصادی داشته باشید تا انتها با ما همراه باشید.

در این مقاله از سری مقالات بانی مگ به سراغ معرفی ۵ عدد از بهترین گوشی‌های خوش قیمت برای استفاده روزمره رفته‌ایم و تلاش کرده‌ایم تا یک راهنمای خرید گوشی برای استفاده روزمره را به شما ارائه دهیم تا بتوانید متناسب با سلیقه و بودجه‌ی خود انتخاب مناسبی داشته باشید.

بهترین گوشی‌ها برای استفاده روزمره و عادی [تابستان ۱۴۰۳]

برای این‌که بتوانیم در بازار متنوع گوشی موبایل بهترین گوشی برای استفاده روزمره را پیدا کنیم، باید در میان گوشی‌های اقتصادی به دنبال آن بگردیم. بازه‌ی قیمتی این دسته از گوشی‌ها معمولاً زیر ۱۰ میلیون تومان است و از ویژگی‌های پرچم‌داران همچون دوربین‌های پیشرفته و سخت‌افزارهای قدرتمند خبری نیست؛ همچنین اکثر گوشی‌هایی که در این بازه‌ی قیمت قرار می‌گیرند، شامل گوشی‌های اندرویدی می‌شوند و خبری از گوشی‌های اپل نیست؛ بنابراین باید به سراغ خرید گوشی سامسونگ و شیائومی و یا سایر برندهای اندرویدی بروید و قید خرید آیفون را بزنید!

 شیائومی Redmi A2 Plus

 شیائومی Redmi A2 Plus

اولین گوشی در این لیست، شیائومی Redmi A2 Plus است. معمولاً قیمت گوشی شیائومی در برابر امکاناتی که به کاربر ارائه می‌دهد نسبتاً پایین است؛ به‌عبارت‌دیگر گوشی‌های شیائومی از ارزش خرید بالایی برخوردارند و این گوشی نیز از این قاعده پیروی می‌کند. قلب تپنده‌ی Redmi A2 Plus پردازنده‌ی مدیاتک Helio G36 است و در بخش گرافیکی نیز پردازنده‌ی IMG PowerVR Ge8320 آن را همراهی می‌کند. میزان رم دستگاه ۲، ۳ و یا ۴ گیگابایت است و دارای ۳۲، ۶۴ و یا ۱۲۸ گیگابایت حافظه‌ی داخلی است. همچنین می‌توان به لطف پشتیبانی از کارت حافظه، فضای ذخیره‌سازی را ارتقا داد.

نمایشگر این گوشی از نوع IPS با اندازه‌ی ۶٫۵۲ اینچ و رزولوشن ۷۲۰×۱۶۰۰ پیکسل است و حداکثر میزان روشنایی آن نیز ۴۰۰ نیت است. در پشت گوشی دو سنسور به چشم می‌خورد که یکی دوربین اصلی ۸ مگا پیکسلی است که می‌تواند با کیفیت Full HD و حداکثر ۳۰ فرم بر ثانیه فیلم‌برداری کند و در کنار آن نیز یک سنسور سنجش عمق تصویر قرار دارد. دوربین سلفی نیز دارای یک سنسور ۵ مگا پیکسلی است که عملکرد قابل قبولی دارد و همچنین می‌توانید با استفاده از آن از قابلیت تشخیص چهره برای باز کردن قفل گوشی استفاده کنید.

با باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی لیتیم-یونی تعبیه‌شده در گوشی می‌توانید با یک‌بار شارژ تا ۲۸ ساعت به مکالمه بپردازید. شارژر ۱۰ واتی درون جعبه نیز با استفاده از درگاه میکرو USB گوشی شما را در کمتر از ۲ ساعت از صفر به صد می‌رساند.

این گوشی در زمان عرضه با اندروید ۱۲ (در برخی نسخه‌ها ۱۳)، نسخه‌ی بهینه‌شده‌ی Go Edition و رابط کاربری رابط کاربری MIUI 14 روانه‌ی بازار شده است. سنسور اثرانگشت، بلوتوث نسخه‌ی ۵، سنسور شتاب‌سنج و مجاورت مجازی از دیگر اجزای تشکیل‌دهنده‌ی این گوشی است.

با استفاده از جدول زیر می‌توانید نگاهی کلی به ویژگی‌های این گوشی داشته باشید.

 

مشخصات گوشی Redmi A2 Plus
تراشه MediaTek Helio G36
پردازنده‌ی گرافیکی PowerVR GE8320
رم ۲ / ۳ / ۴  گیگابایت
حافظه‌ی داخلی ۳۲ / ۶۴ / ۱۲۸  گیگابایت
امکان افزایش حافظه با کارت حافظه دارد / جایگاه اختصاصی
اندازه‌ی نمایشگر ۶٫۵۲ اینچ
نوع پنل نمایشگر IPS LCD
رزولوشون نمایشگر ۱۶۰۰×۷۲۰ پیکسل
نرخ نوسازی نمایشگر ۶۰ هرتز
بیشینه‌ی روشنایی نمایشگر ۴۰۰ نیت
ماژول دوربین پشتی سنسور اصلی ۸ مگاپیکسل / ۱۰۸۰p@30fps
سنسور تشخیص عمق
دوربین سلفی ۵ مگاپیکسل / ۱۰۸۰p@30fps
ظرفیت و نوع باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعت / لیتیم-یونی
بیشینه‌ی توان شارژ ۱۰ وات
شارژر درون جعبه دارد
نسخه‌ی سیستم عامل و رابط کاربری اندروید ۱۳ Go Edition / رابط MIUI 14

موتورولا Moto E13

موتورولا Moto E13

افرادی که سن و سال بالاتری دارند، به خاطر می‌آورند که موتورولا زمانی در کنار برندهایی همچون نوکیا و سونی اریکسون در بازار گوشی موبایل آقایی می‌کرد! اکنون نیز این برند که چند سالی است در اختیار کمپانی لنوو قرار دارد، گوشی‌های اقتصادی و میان رده‌ی خوبی را روانه‌ی بازار می‌کند. یکی از این گوشی‌ها موتورولا Moto E13 است که می‌توانید برای خرید بهترین گوشی برای استفاده روزمره آن را در نظر داشته باشید.

پردازنده‌ی این گوشی مدل Tiger T606 ساخته‌ی شرکت چینی Unisoc است که برخی برندهای گوشی سازی ایرانی نیز از پردازنده‌های آن استفاده می‌کنند. پردازنده‌ی گرافیکی نیز Mali-G57 است که با ۲ یا ۴ گیگابایت رم و ۶۴ گیگابایت حافظه‌ی داخلی، سخت‌افزار این گوشی را تشکیل می‌دهند.

نمایشگر Moto E13 پنلی از نوع IPS دارد؛ اندازه‌اش ۶٫۵ اینچ و رزولوشن آن HD+ است که با عمق رنگ ۲۴ بیتی، قابلیت نمایش ۱۶ میلیون رنگ را دارد. نسبت نمایشگر به بدنه نیز ۸۳٫۱ درصد است که نشان از حاشیه‌های بزرگ اطراف صفحه‌نمایش دارد.

در قاب پشتی دوربین اصلی ۱۳ مگا پیکسلی قرار داده‌شده که یک فلش آن را همراهی می‌کند و می‌تواند با کیفیت Full HD و حداکثر ۳۰ فرم بر ثانیه فیلم‌برداری کند. دوربین سلفی ۵ مگا پیکسلی نیز در جلوی گوشی و در یک ناچ V شکل قرارگرفته که از قابلیت تشخیص چهره در هنگام عکاسی و برای باز کردن قفل گوشی برخوردار است.

باتری این گوشی ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت و از نوع لیتیم-پلیمری است که با حداکثر توان ۱۰ وات شارژ می‌شود. در بخش سنسور نیز موتورولا از هیچ‌چیزی دریغ نکرده و سنسور مجاورت، شدت نور، شتاب‌سنج، قطب‌نما، ژیرو و اثرانگشت را در آن قرار داده است. سوکت میکرو USB، سوکت ۳٫۵ میلی‌متری هدفون، NFC و بلوتوث نسخه‌ی ۵ از دیگر اجزای تشکیل‌دهنده‌ی این گوشی است.

مشخصات گوشی Moto E13
تراشه Unisoc T606
پردازنده‌ی گرافیکی Mali-G57 MP1
رم ۲ / ۴  گیگابایت
حافظه‌ی داخلی ۶۴  گیگابایت
امکان افزایش حافظه با کارت حافظه دارد / جایگاه اختصاصی
اندازه‌ی نمایشگر ۶٫۵ اینچ
نوع پنل نمایشگر IPS LCD
رزولوشون نمایشگر ۱۶۰۰×۷۲۰ پیکسل
نرخ نوسازی نمایشگر ۶۰ هرتز
بیشینه‌ی روشنایی نمایشگر ۳۵۰ نیت
ماژول دوربین پشتی سنسور اصلی ۱۳ مگاپیکسل / ۱۰۸۰p@30fps
دوربین سلفی ۵ مگاپیکسل / ۱۰۸۰p@30fps
ظرفیت و نوع باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعت / لیتیم-پلیمری
بیشینه‌ی توان شارژ ۱۰ وات
شارژر درون جعبه دارد
نسخه‌ی سیستم عامل و رابط کاربری اندروید ۱۳ Go Edition / رابط My UX

سامسونگ A05

سامسونگ A05

پس از بازطراحی سری A، سامسونگ توجه ویژه‌ای را به گوشی‌های اقتصادی و میان رده معطوف کرده و در سال اول با سری A1X و یک سال بعدازآن، با سری A0X توانسته سهم بزرگی از بازار این دسته از گوشی‌ها را به خود اختصاص دهد. گوشی A05 نیز در اواخر سال ۲۰۲۳ با همین هدف روانه‌ی بازار شد تا موفقیت هم‌خانواده‌های خود را ادامه دهد.

سامسونگ برای پردازنده از Helio G85 بهره گرفته و پردازنده‌ی گرافیکی Mali G52 MC2 آن را همراهی می‌کند. میزان رم گوشی ۴ یا ۶ گیگابایت و حافظه‌ی داخلی آن ۶۴ یا ۱۲۸ گیگابایت است. همچنین A05 از کارت حافظه‌ی جانبی نیز پشتیبانی می‌کند.

نمایشگر این گوشی از نوع PLS LCD است که اندازه‌ای ۶٫۵ اینچی و رزولوشنی برابر ۷۲۰ در ۱۶۰۰ پیکسل دارد. نرخ نوسازی نمایشگر ۶۰ هرتز و نسبت آن به بدنه ۸۲٫۱ درصد است.

در بخش پشتی، سامسونگ از یک سنسور ۵۰ مگا پیکسلی عریض به‌عنوان دوربین اصلی استفاده کرده که می‌تواند تصاویر نسبتاً رضایت‌بخشی را ثبت کند. در کنار سنسور اصلی، یک سنسور ۲ مگا پیکسلی سنجش عمق و فلش LED دیده می‌شود. دوربین سلفی نیز دارای یک سنسور ۸ مگا پیکسلی است که انتظارات شما را برآورده می‌کند.

باتری از نوع لیتیوم-پلیمری و ظرفیت آن ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعت است که قابلیت شارژ با توان ۲ وات را دارد. سنسور شتاب‌سنج، مجاورت و بلوتوث نسخه‌ی ۵٫۳ نیز از دیگر خصوصیات این گوشی است.

مشخصات گوشی Galaxy A05
تراشه MediaTek Helio G85
پردازنده‌ی گرافیکی Mali G52 MC2
رم ۴ / ۶  گیگابایت
حافظه‌ی داخلی ۶۴ / ۱۲۸  گیگابایت
امکان افزایش حافظه با کارت حافظه دارد / جایگاه اختصاصی
اندازه‌ی نمایشگر ۶٫۷ اینچ
نوع پنل نمایشگر PLS LCD
رزولوشون نمایشگر ۱۶۰۰×۷۲۰ پیکسل
نرخ نوسازی نمایشگر ۶۰ هرتز
بیشینه‌ی روشنایی نمایشگر ۴۵۰ نیت
ماژول دوربین پشتی سنسور اصلی ۵۰ مگاپیکسل / ۱۰۸۰p@30fps
سنسور تشخیص عمق ۲ مگاپیکسل
دوربین سلفی ۸ مگاپیکسل / ۱۰۸۰p@30fps
ظرفیت و نوع باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعت / لیتیم-پلیمری
بیشینه‌ی توان شارژ ۲۵ وات
شارژر درون جعبه ندارد
نسخه‌ی سیستم عامل و رابط کاربری اندروید ۱۳ / One UI 5.1

 سامسونگ A15 4G

از دیگر سری گوشی‌های خوش قیمت سامسونگ می‌توان سری A1X را نام برد که ترکیبی از سخت‌افزار مناسب و پشتیبانی نرم‌افزاری طولانی‌مدت را در اختیار کاربر قرار می‌دهد. در چند سال گذشته با پیشرفت چشمگیر این سری از گوشی‌ها در بخش سخت‌افزار دیگر نمی‌توان آن‌ها را یک گوشی اقتصادی صرف دانست، بلکه سامسونگ تلاش کرده تا این سری را به رقیبی بالقوه برای گوشی‌های میان رده نیز بدل کند؛ گوشی A15 نسخه‌ی ۴G نیز همین‌گونه است و آمده است تا معادلات بازار را بر هم بزند و می‌توان آن را یکی از مناسب‌ترین گزینه‌ها برای بهترین گوشی برای استفاده روزمره دانست.

سامسونگ A15 4G

تراشه‌ی به‌کاررفته در این گوشی مدیاتک Helio G99 است و در کنار آن پردازنده‌ی گرافیکی Mali-G57 MC2 قرار گرفته است. A15 دارای ۴، ۶ و یا ۸ گیگابایت رم است که با حافظه‌ی داخلی ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایتی، سخت‌افزار گوشی را تشکیل می‌دهند. همچنین A15 از کارت حافظه‌ی جانبی نیز پشتیبانی می‌کند که البته جایگاه آن با سیم‌کارت دوم مشترک است (البته توصیه می‌کنیم به دلیل کاهش قدرت پردازشی تا حد امکان از کارت حافظه‌ی جانبی استفاده نکنید).

سامسونگ A15 دارای یک نمایشگر بزرگ ۶٫۵ اینچی از نوع سوپر امولد با رزولوشن ۱۰۸۰ در ۲۳۴۰ پیکسل است و از نرخ نوسازی ۹۰ هرتزی پشتیبانی می‌کند و حداکثر روشنایی آن به ۸۰۰ نیت می‌رسد. برای نخستین بار است که سامسونگ در این سری از گوشی‌ها چنین نمایشگری به کار می‌گیرد و این به‌خودی‌خود ارزش خرید این گوشی را بسیار بالا می‌برد.

ترکیب دوربین به‌کاررفته در سامسونگ A15 شامل دوربین اصلی ۵۰ مگا پیکسلی عریض، دوربین فوق عریض ۵ مگا پیکسلی و دوربین ماکرو دو مگا پیکسلی است که با پیروی از زبان طراحی یکپارچه‌ی گوشی‌های سامسونگ، به‌صورت عمودی در پشت گوشی قرار گرفته‌اند و فلش LED نیز آن‌ها را همراهی می‌کند. دوربین سلفی نیز ۱۳ مگا پیکسلی که همچنان در یک ناچ بزرگ U شکل در بالای نمایشگر قرار گرفته و توانایی فیلم‌برداری ۱۰۸۰p با حداکثر ۳۰ فریم بر ثانیه را دارد.

باتری سامسونگ A15 نیز مانند سایر گوشی‌های این روزها ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی است که با توان ۲۵ وات در زمان کمی بیش از یک ساعت، به‌طور کامل شارژ می‌شود. البته متأسفانه درون جعبه خبری از شارژر نیست و باید به‌صورت جداگانه به خرید آن بپردازید!

سنسور اثرانگشت در کناره‌ی گوشی قرارگرفته و با دکمه‌ی پاور ترکیب شده است. جنس بدنه‌ی پشتی و فریم گوشی پلاستیکی است و در ۴ رنگ به بازار عرضه شده است. از دیگر ویژگی‌های این گوشی می‌توان بلوتوث نسخه‌ی ۵٫۳ و اندروید ۱۴ با رابط کاربری One UI 6 را برشمرد.

مشخصات گوشی Galaxy A15 4G
تراشه MediaTek Helio G99
پردازنده‌ی گرافیکی Mali-G57 MC2
رم ۴ / ۶ / ۸  گیگابایت
حافظه‌ی داخلی ۱۲۸ / ۲۵۶  گیگابایت
امکان افزایش حافظه با کارت حافظه دارد / جایگاه مشترک با سیم‌کارت دوم
اندازه‌ی نمایشگر ۶٫۵ اینچ
نوع پنل نمایشگر Super AMOLED
رزولوشون نمایشگر ۲۳۴۰×۱۰۸۰ پیکسل
نرخ نوسازی نمایشگر ۹۰ هرتز
بیشینه‌ی روشنایی نمایشگر ۸۰۰ نیت
ماژول دوربین پشتی سنسور اصلی ۵۰ مگاپیکسل / ۱۰۸۰p@30fps
سنسور ۵ مگاپیکسل فوق عریض
سنسور ۲ مگاپیکسل ماکرو
دوربین سلفی ۱۳ مگاپیکسل / ۱۰۸۰p@30fps
ظرفیت و نوع باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعت / لیتیم-پلیمری
بیشینه‌ی توان شارژ ۲۵ وات
شارژر درون جعبه ندارد
نسخه‌ی سیستم عامل و رابط کاربری اندروید ۱۴ / One UI 6.0

شیائومی Poco M5s

اگر علاقه‌مند به گوشی‌های شیائومی هستید، می‌توانید برای انتخاب بهترین گوشی برای استفاده روزمره روی سری گوشی‌های پوکو حساب کنید. این سری از گوشی‌ها به توان پردازشی فوق‌العاده‌ شهرت دارند که با بهره‌گیری از سخت‌افزار به‌روز و قدرتمند و البته قیمتی مناسب، یکی از بهترین انتخاب‌ها برای هر کاربری هستند. شیائومی Poco M5s نیز یکی از همین گوشی‌هاست که ویژگی‌های آن را برای شما بیان می‌کنیم.

برای پردازنده، شیائومی از Helio G95 ساخته‌ی مدیاتک استفاده کرده و پردازنده‌ی گرافیکی Mali-G76 MC4 را با آن ترکیب کرده است. برای رم می‌توانید از بین ۴، ۶ یا ۸ گیگابایت و برای حافظه‌ی داخلی نیز از میان ۶۴، ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایت دست به انتخاب بزنید. همچنین یه جایگاه اختصاصی برای کارت حافظه‌ی جانبی نیز در نظر گرفته شده است.

نمایشگر گوشی از نوع امولد با اندازه‌ی ۶٫۴۳ اینچ و رزولوشن ۱۰۸۰ در ۲۴۰۰ پیکسل است و حداکثر روشنایی آن به ۱۱۰۰ نیت می‌رسد. نسبت نمایشگر به بدنه نیز ۸۳٫۵ درصد که حاشیه‌ی نسبتاً کمی را در اطراف نمایشگر خواهید داشت.

شیائومی Poco M5s

در بدنه‌ی پشتی گوشی ۴ سنسور دوربین مختلف را می‌بینیم که شامل دوربین اصلی عریض ۶۴ مگا پیکسلی، دوربین فوق عریض ۸ مگا پیکسلی، دوربین ماکرو ۲ مگا پیکسلی و یک سنسور تشخیص عمق ۲ مگا پیکسلی است و با استفاده از دوربین اصلی می‌توان با رزولوشن ۴K تا حداکثر ۳۰ فریم بر ثانیه به فیلم‌برداری پرداخت که در میان رقبای خود کم‌نظیر است. دوربین سلفی ۱۳ مگا پیکسلی نیز به‌صورت پانچی در بالای نمایشگر قرار گرفته که عکس‌های باکیفیتی را ثبت می‌کند.

باتری Poco M5s از نوع لیتیوم پلیمری با ظرفیت ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعت است و با استفاده از شارژر درون جعبه با توان ۳۳ وات شارژ می‌شود. مطابق بررسی‌ها، این گوشی در مدت‌زمان ۳۰ دقیقه می‌تواند تا ۶۵ درصد شارژ شود.

سنسورهای شتاب‌سنج، ژیروسکوپ، قطب‌نما و اثرانگشت در کناره‌ی گوشی، ترکیب سخت‌افزاری این گوشی را تکمیل می‌کنند. نسخه‌ی بلوتوث ۵٫۰ است و در زمان عرضه (حدوداً ۲ سال پیش) با اندروید ۱۲ و رابط کاربری MIUI 13 به بازار آمده است.

مشخصات گوشی Poco M5s
تراشه MediaTek Helio G95
پردازنده‌ی گرافیکی Mali-G76 MC4
رم ۴ / ۶ / ۸  گیگابایت
حافظه‌ی داخلی ۶۴ / ۱۲۸ / ۲۵۶  گیگابایت
امکان افزایش حافظه با کارت حافظه دارد / جایگاه اختصاصی
اندازه‌ی نمایشگر ۶٫۴۳ اینچ
نوع پنل نمایشگر AMOLED
رزولوشون نمایشگر ۲۴۰۰×۱۰۸۰ پیکسل
نرخ نوسازی نمایشگر ۶۰ هرتز
بیشینه‌ی روشنایی نمایشگر ۱۱۰۰ نیت
ماژول دوربین پشتی سنسور اصلی ۶۴ مگاپیکسل / ۴K@30fps
سنسور ۸ مگاپیکسل فوق عریض
سنسور ۲ مگاپیکسل ماکرو
سنسور ۲ مگاپیکسل تشخیص عمق
دوربین سلفی ۵ مگاپیکسل / ۱۰۸۰p@30fps
ظرفیت و نوع باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعت / لیتیم-پلیمری
بیشینه‌ی توان شارژ ۳۳ وات
شارژر درون جعبه دارد
نسخه‌ی سیستم عامل و رابط کاربری اندروید ۱۳ / MIUI 13

نتیجه‌گیری

در این مقاله از سری مقالات معرفی گوشی بانی مگ تلاش کردیم تا با ارائه‌ی اطلاعاتی جامع راهنمای خرید گوشی برای استفاده روزمره را به شما مخاطبان ارائه دهیم تا با استفاده از نکات گفته‌شده بتوانید از میان انبوهی از مدل‌های متنوع، بهترین گوشی برای استفاده روزمره را برگزینید.

در پایان باید گفت که اگر سطح بودجه‌ی شما محدود است و از گوشی خود انتظارات حداقلی دارید، می‌توانید به سراغ انتخاب مدل‌های همچون Redmi A2 Plus، Moto E13 و یا A05 بروید.

اگر در کنار داشتن قیمتی اقتصادی، برخورداری از صفحه‌نمایشی باکیفیت برای شما مهم است، می‌توانید سامسونگ A15 4G را انتخاب کنید و اگر دوست دارید گوشی شما دوربینی بهتر داشته و گاهی با آن به انجام بازی‌های سبک مشغول شوید، Poco M5s انتخابی مناسب برای شما خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

MicrosoftTeams-image (3)

جدیدترین مطالب مد و فشن را دنبال کنید!

© کلیه حقوق متعلق به سایت بانی‌مد می‌باشد